God jul

11:07
24/12 2013
? 1

Vinn en hästmålning på mriverfall.blogg.se!

10:45
24/12 2013
? 0
Nu kan du vara med och tävla om en målning av din star stable häst på mriverfall.blogg.se! Myra Riverfall är en fantastiskt duktig målare, så ta chansen att vara med!
Exempel på en av hennes målningar! Klicka på bilden för att komma till inlägget.
 
 

God Jul!

00:01
24/12 2013
? 0
Hoppas att ni läsare har en riktigt god jul! Och såklart Biffson och Sebbot!
 

Irwin

22:20
23/12 2013
? 0
 
Namn: Irwin (Spacerocket) ~ Inriktning: Terräng ~ Ras: Oldenbrugare ~ Kön: Valack ~ Födelseår: 1999
 
Well wopsie daysie, idag råkade jag köpa sc och råkade sedan klicka hem en häst. Så kan det gå! *host host*. 
Jag fick tillåtelse av Sebbe att köpa denna häst om den hade knoppar, vilket jag gick med på. Jag menar, hur stilig är den inte?
Okej, Irwin som han heter är döpt efter den mycket stiliga Ashton Irwin som är med i världens bästa band, 5SOS. Min andra kuse Ashton är också döpt efter honom hihi. Irwin är en fräsig och snabb häst, kan dock bli lite het i galoppen. Han är väldigt duktig ute i naturen och hoppar bokstavligen över allt. Till och med över din grav. Irwin heter egentligen Spacerocket, men som vanligt bryr jag mig inte ett skit om mina hästars originalnamn :D
 

VAR ÄR SEBBE

20:56
23/12 2013
? 1
Ja, vars är Sebbe undrar ni kankse.
Hon är för tillfälligt död.
Have a happy new christmas and a merry year.
 

Provred

23:42
22/12 2013
? 0
Idag var jag och provred Wilma Westbridges häst Snowsoal eftersom att jag funderar på att köpa en sådan. Wilma erbjöd sig att jag fick låna hennes konto och testa rida hennes häst, vilket jag tackade ja till!
 
Snowsoal är verkligen superfin, en sådan skulle inte sitta fel i mitt stall! Dock liknar han Braven mycket, men strunt samma :D När jag har råd så ska jag köpa hem denna häst.
 

*SKRIKER VÄLDIGT HÖGT*

21:53
22/12 2013
? 0
Efter SJU MÅNADERS slit är jag äntligen klar!!! HALLELULIJAH!!!!!
 
 

Juloutfit på

15:19
22/12 2013
? 1
På tisdag är det julafton!!!!
 

10 saker om Bigson

18:19
21/12 2013
? 0
Joinar North i saker-ni-inte-visste-om-mig-tåget.

IRL:
1. För cirka 1 år sedan så råkade jag raka av min lugg och har efter det fortsatt raka av den men har precis börjat låta den växa ut. Så nu går jag runt med stubblugg :D För att undvika missförstånd så har jag ritat en bild på typ hur jag ser ut lol:
ser hyfsat normal ut iaf
 
2. Hade 45 timmars ogiltig frånvaro förra terminen. Vet inte vad jag har nu, men antagligen värre. Well skolan suger.
 
3. Jag har extremt lockigt hår, inte krull men typ flät-lockigt, så otroligt fult usch, därav plattångsberoende.
 
4. Jag rider islandshäst :D
 
5. Älskar majs, vindruvor, champinjoner och vattenmelon över allt annat. Hatar avokado, varm banan och gröt över allt annat.

SSO:
1. Jag har endast haft långt hår på sso två gånger och det höll i högst en dag båda gångerna.
varför så ful outfit ;_;
 
2. Jag får damp på alla som håller på att skriva inlägg om att vi måste vara trevliga och hjälpa alla nybörjare som ber om hjälp, men sry pepz alla är inte trevliga och alla orkar inte hålla på att guida runt nybörjare hela tiden, palla gråta över det liksom 
 
3. Jag tar typ alltid transporten, även om det bara är från fp till ml, to lazy for that shiet
 
4. Jag tycker att man borde kunna vara kille på SSO, varför ska allt va så könsinriktat? Don't understand
 
5. Star stable är fulländat när det kommer islandshästar, om det kommer islandshästar...
 

10 fakta om kvinna North rutschkana

15:59
21/12 2013
? 0
Saker ni kanske inte visste om mig både irl och i sso... (Jag har brist på inläggsidéer ;_;)

1. Under våren 2012 var jag i en kompiskrets med Ruth Shortwood, Bigson, Lucy Westlake, Jenny Snowhill, April Nighfall och Nancy Moonnight. När vissa slutade och vissa började bråka splittrades gruppen och jag blev jätteledsen :(
 
2. Jag är 15 år irl, och red när jag var 7 tills jag var 14. När jag var på ridläger 2012 ramlade jag av en häst och blev trampad i ryggen. Det gör så att jag inte kan rida regelbundet längre...
 
3. Jag spelar volleyboll och har spelat sedan jag var 8. Jag var med i smålandslaget 2013 och spelar nu i A-laget :D
 
4. När jag var ca 3 år ramlade jag ner för en liten trappa och har nu ett ärr på näsan. När jag var i ungefär samma ålder ramlade jag ner för en rutschkana och fick ett jack i tanden som jag fortfarande har kvar. Jag var knubbig och klumpig, okokok?
 
5. Jag är beroende av tumblr och är med i olika fandoms som the hunger games, the walking dead, pretty little liars, 5 Seconds of Summer, One Direction, the broarmy, Harry Potter... Ja, listan kan göras lång :D
 
6. Jag ÄLSKAR att teckna! Jag tänkte gå bild och formgivning på gymnasiet, men den linjen finns som närmast en timme bort... Exempel på en teckning:
Fin hand, mysig hand
 
7. Jag tecknar även två gånger varje år en teckning med mina närmaste sso-vänner. Jag håller just nu på ned årets sista teckning. 
Julteckning 2012
Sommarteckning 2013
 
8. I mars 2013 blev jag otroligt deprimerad och tänkte hemska saker om mig själv, men jag blev tillslut bättre och mår just nu jättebra tack vare mina vänner :D
 
9. Jag älskar att åka utomlands! Min största dröm just nu är att åka till Italien eller Australien. Jag har varit i bland annat England och i Afrika.
 
10. Jag är allergisk mot banan D:

Sadelgjordar?

14:22
21/12 2013
? 0
Esme Silverforce har en röstning om sadelgjordar. Håller du med om att de borde finnas? Gå då in på hennes blogg och rösta! Hon tänker sedan skicka in svaren till SSO.
Klicka på bilden för att komma till inlägget
 

Redigerar bilder för att jag har tråkigt

11:14
21/12 2013
? 0
 
 

Hästar jag kommer köpa inom kort

10:57
21/12 2013
? 0
Häst numbero 1. Kostar 690 sc så den har jag faktist råd med nu men då kommer jag bara ha 10 sc kvar sen... Kommer heta något med Fox eller Carrot för det är det han ser ut som, en liten räv och en morot. Men vill inte ha den här hästen lika mycket som hästen nedan...
Häst numbero 2, denna vill jag ha först. Har no idea om vad den ska heta men något vackert namn ska vi nog komma på. Kostar dock 790 sc och jag har endast 700 sc. Buhu, cutcutcut :((((( Hej pappa du råkar inte vilja köpa lite star coins till mig vavavav
 

Excuse you

17:32
20/12 2013
? 1
 

Önskehästar -raser

16:24
20/12 2013
? 1
Eftersom att hela den här bloggen blev missnöjda över att det kom arabiska fullblod i onsdags tänker jag visa de kusar jag otroligt gärna vill ha i spelet.
 
1. Nordsvensk
Fotokälla
Okej, jag måste bara säga att nordsvenskar är nog världens finaste och mest underskattade hästar någonsin. Människor tror att dem bara är till för skogsarbete, att dra stora lass med träd. FEL!
När jag red på ridskola så var min favorithäst en grymt tjurig nordis. Hon högg alla som kom nära henne, men gud som hon kunde springa! Och om man kämpade mycket så gick hon i form hur fint som helst. Och man får inte glömma hur duktig hon var på att hoppa! Min aldra sista hopptävling var med den hästen.
Nordisen i spelet skulle jag dock inte vilja ha som en frieser/andalusier. Den skulle kunna vara lika stor som en vanlig häst, men maffigare. Jag skulle hemskt gärna vilja ha fler maffigare hästar i spelet som inte rör sig "så fint" som andisarna och frieserna.
 
 
2.Fjordhäst
Fotokälla

Jag vet redan att Bigson kommer protestera när jag nämner fjordingen, men den måste vara med. Dem är så fina och faktiskt väldigt duktiga i både hoppning och dressyr. Jag tror att de skulle vara väldigt fina i spelet, men ha en egen speciell form. Inte som en vanlig häst eller som en frieser/andalusier, utan smått kraftig och en speciell man.
 
3. Islandshäst
Fotokälla
Nu blir Biffson glad... Okej, islandshäster är en stor önskan för oss båda. Dem är speciella med sin tölt, hur fint skulle inte detta vara i spelet? Sedan så skulle de kunna ha en liknande man som ponnysarna har nu.
 
3. Tinker
Fotokälla
En tinker i spelet skulle inte sitta fel. Den skulle faktiskt kunna vara en frieserformad häst, med annan färg och man. Dock skulle jag helst vilja att den var mer lik nordisen i formningen.
 
4. Dalesponny
Fotokälla
Jag kan inte säga att jag är förtjust i ponnysarna vi har nu, men en lite maffigare ponny skulle inte sitta fel. Speciellt om den hade den här färgen! Och den där nacken, gahhh!!

RSS 2.0