byebye sso

14:19
25/05 2014
? 0
Uh har helt och hållet tappat lusten för det här, no more sso for me.... for now
/bigson
 

Lory och Lordy

20:19
22/05 2014
? 0
Detta är Lory. Hon är en hetlevrad person som gör allt för att nå sina mål. Om det inte hade varit för Lory så hade inte många saker gjorts (Iaf av Lizzie). Lory är en väldigt hoppintresserad människa som utbildar de flesta hästarna i hoppning.
 
Lordy, som egentligen heter Lord Dillingham von Sinclair, är Lorys häst. Han är även hetlevrad, precis som sin ryttare, och är svår att rida. Lordy kan hoppa otroligt högt och är en hopphäst av toppklass.

Jessica och Turbo

14:56
21/05 2014
? 0
Detta är då Jessica (Och Turbo). Jessica är en lugn och tålmodig tjej som är noga när det gäller hästhantering. 
Jessica rider mestadels dressyr, men tycker att lite hoppning är helt okej! Hon tar även hand om fölen som föds på gården.
 
Turbo är Jessicas häst. Han är pigg, men väldigt lydig. Jessica köpte Turbo som för och har ridit in honom, och har även tagit hand om inridningen.
Turbo börjar bli till åren, men kämpar sig vidare!
 
//northon

Glass-gården (?)

13:31
21/05 2014
? 1
Blev ingen flytt, 2 lazy 4 that shiet. Så de får bo kvar på den gamla gården and here u have it:
/bigson
 

Ny familj

23:58
20/05 2014
? 0
Har gått och fäst mig i en annan familj nu och övergav familjen med de bruna hästarna lite hehe. Detta är familjen Glass, ja Glass är familjens efternamn och kan meddela er att hela min stad är full med familjer med efternamnen biff, palsternacka, pannkaka, ko, gris, bajs, äpple, päron, banan osv... Familjen Glass består av en människa och två hästar. Let me presentera them.
Detta är då Sigrid, 20 år gammal, hästkvinna och brinner även för fotografering. Uppfattas oftast som en grining-kärring pga hennes ansiktsuttryck men är egentligen världens gladaste och trevligaste person. Islandshästryttare.
Gáski som betyder glad häst/munter är 7 år gammal och är mycket riktigt- som sitt namn, glad. Valack & femgångare.
 
(Gáski utalas Gauski)
Birkir betyder mansnamn vilket passar bra då han är en man. Valack, 9 år & femgångare. Beter sig mer som en nyinriden 4-åring än en 9-åring...
 
& ja detta är då ett islandshäststall. Planerar en flytt inom kort så ingen idé att jag visar er runt i det här stallet utan ni får vänta tills nästa. :)
//en bigson

Bra nerladdningssidor

19:42
20/05 2014
? 0
Fick en kommentar som undrade om bra nerladdningssidor, så jag tänkte länka några!
Det finns en till, men kan inte hitta sidan! Lägger upp den så fort som möjligt när jag hittar den.
 
 

Lizzie och Bosse

15:24
20/05 2014
? 1
Lizzie är yngst på gården, men är väldigt duktig. Hon är väldigt intresserad för terrängridning, men hoppning är också roligt! Lizzie är en rolig och lite barnslig tjej som försöker se allt på den positiva sidan.
 
Detta är Bosse, Lizzies egna kuse. Bosse är en stor D-ponny (Egentligen över 148, men sshhhh). Bosse är en riktigt busig ponny och försöker alltid jaga iväg till stona som står i hagen bredvid.
Bosse är otroligt duktig i hoppning och terräng, vilket passar Lizzie bra!
 

Presentation

16:03
19/05 2014
? 0
Ja, nu har jag faktiskt fastnat vid en familj som jag har gjort och dens hästar (Efter fyra andra misslyckade försök). De närmaste dagarna tänkte jag visa och berätta för er om personerna och hästarna i familjen. Just nu får ni dock bara namnen och se hur de ser ut.
Lizzie och Bosse
 
Jessica och Turbo
 
Lory och Lordy
 
 Draken
Doodle
 
BTW, bloggen är under konstruktion som vanligt hehehhe

Nytt beroende

19:46
14/05 2014
? 1
Följer lille Norths spår och har gått och blivit beroende av the sims 3 och sso finns inte i mina tankar överhuvudtaget hehe... Men eftersom North sa att vi kunde blogga om sims så kan jag blogga ändå! :D 
 
Har laddat ner en helt tom värld som jag just nu jobbar på, vilket betyder att jag ska bygga upp alla hus själv (host fast fuskar lite och laddar ner några host) och sen göra familjer till alla hus.... Lär ta ett tag innan den världen är klar. Så jag cirkulerar ju bland en himla massa familjer så lite svårt att blogga om just en specifik familj men har en som jag just nu är lite extra på för att jobba upp färdigheter och kan presentera alla hästarna i den familjen. Dock ser alla typ likadana ut lol
Here we have them allihopa samlade
Vänster: Doris, Höger: Jörgen
 
Vänster: Gert, Höger: Arne
 
Kan varna er alla nu att jag kommer inte redigera en enda bild i framtiden, 2 lazy 4 dat shit, så om tyglarna är lite hackiga eller om det inte finns några tyglar överhuvudtaget, eller om det är något lagg i hästens färg och det är lite streck här och där så får ni leva med det haha
 
//En molly bigson som är i behov av en namnskylt så hon slipper skriva det här
 

Jag får panik

20:25
11/05 2014
? 0
Mitt internet är helt åt pipsvängen och varje gång jag kommer in på sso loggas jag ut. Jag har precis gått med i dbc igen, min kära familj, och skulle hemskt gärna lära känna alla som har gått med när jag varit borta. MEN NU ÄR DET OMÖJLIGT :)
Nu när mitt internet är go i kolan så spelar jag sims, woooh! Så jag tänkte presentera mina två senaste tillskått hohohoho.
Detta är då LPS Doodle, typ gårdens finaste kuse. Hennes mamma är LPS Rudy och hennes far heter Svullo. Doodle är otroligt duktig i dressyr, precis som sin mor.
 
 
Denna kusen (Jag kommer inte ihåg namnet hahaha ;_;), föddes samma natt som Doodle. Denna hästens mor, Zäta, och far finns också på gården. En vacker bild på fadern finns här nedanför:
(dat face tho)

Vart tog Northon vägen?

17:09
01/05 2014
? 0
Ingen fara muchachos, jag är fortfarande vid liv. Dock så hade jag inget internet hemma i början av veckan, vilket var nära på att dräpa mig. Nu är jag i min stuga och har internet, MEN inte tillräckligt bra för att kunna spela sso. Yey. 
Istället för att spela sso skriver jag min önskelista som består enbart av böcker och pengar :D
 

RSS 2.0